Dr. Stark Róbert

Dr. Stark Róbert kisállatklinikus és lógyógyász specialista szakállatorvos

1994-ben szereztem meg a diplomámat. Első munkahelyemen – az Állatorvostudományi Egyetem Üllői Tangazdaságban – hosszú évekig a szakma különböző területeit ismerhettem meg. Részt vettem a hallgatói gyakorlatok szervezésében, oktatásban, kutatásban, és közben gyakorlati jártasságot is szereztem. Foglalkoztam gazdasági haszonállatokkal, lovakkal és kecskékkel is. Közben megnyitottam a saját kis rendelőmet Vecsésen, és a mindennapi munka mellet két szakállatorvosi diplomát is szereztem: kisállatklinikus szakállatorvos és lógyógyász specialista szakállatorvos. Vecsésen főként kisállatpraxisban tevékenykedem, praxisvezetőként. Jelenleg 4 állatorvos és 4 asszisztens dolgozik még a praxisban. Rendelőnk jól felszerelt: kiegészítő műszeres vizsgálatok és minden szükséges műtéti eszköz rendelkezésünkre áll a kor igényeinek megfelelő, színvonalas munkához. Ezen kívül még ló szaporodás biológiával is foglalkozom, idényszerűen.

Nem sok időm van unatkozni, szeretem tartalmasan tölteni az időt mind a hívatásom gyakorlása közben, mind pedig a szabadidőmben. Emellett fontosnak tartom az állatorvosi ellátás, a szakmai színvonal – a kor elvárásaihoz, és a saját igényeinkhez igazodó – folyamatos emelését. Ezért is csatlakoztam a MÁOK RESTART csoporthoz, mert ebben közösek a céljaink.

Magyar Állatorvosi Kamara Pest megyei szervezetének vagyok a tagja, megyei- és országos küldött is vagyok, több ciklus óta. Remélem, az ebben szerzett tapasztalataimat a jövőben is tudom kamatoztatni.