Dr. Nagy Abonyi Róbert

Dr. Nagy Abonyi Róbert állatorvos-menedzser szakállatorvos

Zentán a volt Jugoszláviában születtem. Tanulmányaimat a Belgrádi Állatorvostudományi Egyetemen kezdtem, ahonnan abszolvesként a délszláv háború miatt menekülni kényszerültem. Folyamatos munkavégzés mellett Budapesten 1995-ben szereztem diplomát.

Az állatorvoslásnak nagyon sok területét kipróbáltam. Dolgoztam állatorvosi gyógyszertárban, vidéken körzeti állatorvosként, szarvasmarha telepen ellátó és hatósági állatorvosként. Mindegyikből nagyon sokat tanultam, de a legnagyobb tapasztalatot a Nyíregyházi Állatkórházban szereztem, ahol 12 évet töltöttem el. Ezután éreztem magamban annyi tudást, hogy volt bátorságom megnyitni az első rendelőmet Nyíregyházán, amelyet 5 évig sikeresen működtettem.

4 gyermekünk Budapestre költözése hozott újabb lendületet és változást családunk életében. A meglévő biztonságunkat elhagyva, a csepeli Trovet Állatorvosi Rendelő kiváló szakmai csapatát erősítettem 3 évig. 2016 januárjától a VIII. kerületben új praxis építését kezdtem, és hoztuk létre a Tutivet Állatorvosi Rendelőt. Elsősorban a belgyógyászat, gerontológia és a lágysebészet a kedvencem. Egész életemet a változás és a megújulás jellemezte. Mindig is fontosnak tartottam a fiatalok friss tudását, lendületét ötvözni az idősebb kollégák gyakorlatával és tapasztalatával.


A MÁOK RESTART csoport, a mai kornak megfelelő rugalmas és a tagságot képviselő kamarai átalakulást tud hozni, ami a szakmaiságon kívül a tagok valós érdekeit tudja szolgálni.