Dr. Olaszy Krisztián

Dr. Olaszy Krisztián kisállatgyógyász szakállatorvos

2006-ban, az egyetem elvégzése után alkalmazottként csatlakoztam a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet csapatához. 2008-ban a Rendelőintézet résztulajdonosa lettem. 2012-ben a megnövekedett betegszám miatt egy új, 300m²-es állatkórházat építettünk, ahol jelenleg 23-an dolgozunk, a napi esetszámunk pedig átlagosan 80-100 között változik.

Különösen fontosnak és a hivatásunk jövőjének tartom a specializációt, ezért ma már elérhető kisállatkórházunkban a bőrgyógyászati-, fogászati-, lágysebészeti-, ortopédiai-, neurológiai-, szemészeti rendelés, valamint teljes körű ultrahang diagnosztika.

Budapesten az elsők között végeztünk laparoszkópos műtéteket, szintén úttörők voltunk a szív- és bőrférgességel kapcsolatban -a diagnosztika és megelőzés mellett- ezen esetek kezelésével.

A szakmai kihívások mellett nagyon fontos számomra a praxisépítés, a praxismenedzsment. Véleményem szerint az asszisztensek, állatorvosok mellett a praxisnak, valamint a mögötte álló szervezeteknek is folyamatosan fejlődniük kell!

Hiszem, hogy a MÁOK RESTART csapat tagjaként egy folyamatosan fejlődő, a tagjai érdekeit maximálisan képviselő, szolgáltató kamarát tudnánk létrehozni!